Torsdag d. 19. december 2019, kl. 19:30

Årets julekoncert byder på et genhør med Musikstuderendes Kor ved Aarhus Universitet, og denne gang under ledelse af korets nye dirigent Brian Stenger Poulsen.

Koret består af ca. 25 sangere og blev etableret i 2004 under lektor Erling Kullberg med det formål at skabe et klassisk kor på højt niveau for studerende på Musikvidenskab. Repertoiret spænder vidt, fra barokmusik til moderne, nutidige værker.

Siden 2019 er Musikstuderendes Kor blevet dirigeret og ledet af dirigent Brian Stenger Poulsen. Brian Stenger Poulsen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i to omgange: først i 1999 som Almen Musikpædagog med kor- og orkesterledelse som hovedfag, og i 2006 som klassisk sanger og sangpædagog. Han er til daglig organist i Sct. Peders Kirke i Randers og er desuden dirigent for Sct. Peders Koncertkor og Djurs Kammerkor. Han arrangerer og komponerer musik for kor og arbejder derudover som sangpædagog.

Ved koncerten i Vejlby synger koret værker der knytter sig til juledag, bl.a. en motet af Johann Ludwig Bach (1677-1731), ’Uns ist ein Kind geboren’, og af William Byrd (ca. 1540-1623): ’This day Christ was born’. Desuden naturligvis en række danske og udenlandske ’juleklassikere’.

Kirken, Bredkildegade, 8240 Risskov, Danmark