Torsdag d. 19. september 2019, kl. 19:30

’Bønner’

De to sangere Merete Laursen og Jacob Evald samt pianisten Kamilla Sørensen aflægger Vejlby sognegård et besøg med et koncertprogram de kalder ’Bønner’. Koncerten får følgende ord med på vejen:

”Når vi mennesker kommer i situationer vi ikke selv er herre over, føler mange af os trang til at vende os mod noget større i bøn om hjælp og vejledning. Denne koncert præsenterer nogle af musikhistoriens eksempler på sådanne gribende, inderlige bønner.

Koncertens repertoire spænder vidt - fra storslåede operaarier over lieder og enkle danske sange til musicalnumre. Fællesnævneren er at teksterne har karakter af bøn. Der er bønner for liv og død, for kærlighed, for lykke og ulykke - kort sagt alt det vi mennesker ikke er herre over.”

Merete Laursen: Uddannet i klassisk sang fra musikkonservatoriet i Århus. Synger i DR Koncertkoret, Den Jyske Operas kor, Det Kongelige Operakor og på Det Ny Teater i København.

Jacob Evald: Uddannet i klassisk sang fra musikkonservatoriet i Århus. Ansat som kirkesanger ved Vejlby kirke.

Kamilla Sørensen: Uddannet koncertpianist fra solistklassen på musikkonservatoriet i Århus. Uddannet organist fra kirkemusikskolen i Løgumkloster. Ansat som organist i Sanderum kirke.