Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert: Artos Kvartetten og oboisten Oliver Nordahl

FEB
26

Koncert: Artos Kvartetten og oboisten Oliver Nordahl


Dato Søndag d. 26. februar 2023, kl. 16:00
Sted Vejlby Kirke, Bredkildegade, 8240 Risskov
Pris
Fri entré
Koncert: Artos Kvartetten og oboisten Oliver Nordahl

Artos Kvartetten består af Tue Lautrup og Sarah Foldager, violin, Sanna Ripatti, bratsch og Brian Friisholm, cello, fire erfarne musikere som har gjort alvor af drømmen om at danne en kvartet sammen, en drøm der udspringer af et fælles venskab og en kærlighed til repertoiret for strygekvartet. Det har allerede resulteret i mange koncerter landet over, og i planer om CD-indspilninger. Deres ambition er at opføre nogle af musikhistoriens store strygekvartetter, som værker af fx Beethoven, Schubert, Ravel og Sjostakovitj.

Oboisten Oliver Nordahl startede sin karriere i Tivoli-Garden og studerede siden på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvorfra han debuterede i 2014. Nu er han 1. solooboist i Aarhus Symfoniorkester og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium. Desuden har han optrådt som solist med DR Symfoniorkestret og andre af landets symfoniorkestre.

Musikken er af Wolfgang Amadeus Mozart: Kvintet nr. 2 i c-mol (ca. 1782) i en version for obo og fire strygere. Desuden strygekvartet nr. 1 af Johannes Brahms, komponeret i 1873.